11 Mayıs 2015 Pazartesi

Makale Nasıl Yazılır

                    Makale Yazarak Para Kazanmak!
makale yazarak para kazanmak
Makale yazarak para kazanmaya ne dersiniz? bilmeyenler için olurmu canım makale yazarak nasıl para kazanılır diyebilirler. Ancak en basit örneği şu anda gazetecilerde bunu yapmıyormu onların işide yazmak değilmi onlar nasıl yazarak para kazanıyorsa sizlerde makale yazarak internetin gücünü kullanarak para kazanabilirsiniz.


Makale Nasıl Yazılır

Makale yazmaya başlamadan önce hangi konuda yazacağınıza karar vermelisiniz ve o konu üzerinde araştırma yapmanız gerekir. Ne kadar çok araştırırsanız makale yazmanızda o kadar çabuk gelişicektir. Makalede anlatılmak istenen yerleri vurgulamanız gerekir. Ama sizlere zorlanmadan özgün makaleler yazmanızı sağlayan bir eğitim kitini önereceğim. Goomass eğitim kiti, internetten kazanç sağlayacağınız bir e kitaptır. İstediğiniz bir konu hakkında araştırma yapmadan nasıl özgün makaleler yazacağınızı bu kitap tüm yönleriyle ele almış Makale yazma bilginiz yoksa bile sizlerde özgün makaleler yazabileceksiniz. Goomass eğitim kiti ile makale nasıl yazılacağını, nasıl etkili yazılar yazacağınızı anlatmaktadır.




                    Makale Satarak Kazanç Sağlayın

yazıtör
Makale yazarlığı yaparak para kazanma, son zamanlarda populer olmuştur. Ülkemizde bilişim teknolojilerinin gelişmesiyle beraber dijital plotformu kullanarak bir çok insan bu şekilde para kazanmaktadır. Tabi makale yazarak para kazanmayı istiyorsanız kesinlikle özgün yazılar yazmanız gerekmektedir. Sağdan soldan yazı kopyalayıp bloğunuz veya sitenizde paylaşırsanız size hiç bir faydası olmayacaktır. Faydadan çok zarar getiricektir. Çünkü Google özgün yazılara önem vermektedir. Her önüne gelen insan başkalarının yazılarını kopyalayıp sitelerinde paylaşsaydı Google bir çöplük olurdu aynı yazılardan binlerce sitelerde karşılaşırdınız ve insanların emeğini çalmış olucaktınız. İnternet sitelerine hergün yeni yazıların eklenmesiyle beraber bu yazılar bir çok insana faydalı olmuştur. Fayda'dan kastım, bir bilgiye ulaşmak istediğimizde google'ye sorarız aradığımızı bulur insanların yazmış olduğu yazılardan istifade eder öğreniriz. Yazılarınızı satın almak isteyen binlerce internet sitesi mevcut mevcut bu kişiler, örnek vermek gerekirse mesela bir ürün hakkında makale yazılmasını ister. Makale yazarı yazısını yazar ve bu makaleyi müşterisine satarak bu şekilde kazanç sağlar.



Hangi Tür Makaleler Yazacaksınız

Başlangıçta kendi ilgi alanınızda yazılar yazarak işe koyulabilrsiniz. Müşterileriniz sizden bir konu hakkında makale yazmanızı istediğinde internetten o konuyla ilgili sıkı bir araştırma yaparak yazınızı yazabilirsiniz. Etkili akıcı yazılar yazmanızı tavsiye ederim. Birileri google'den sizin yazınıza ulaştığında onların sitenizde uzun süre kalmasını profesyonelce yazılmış bir makale ile sitenizde tutarsınız böylelikle sitenizin puanıda artar daha çok müşteri çekersiniz. Google siteleri ziyaret eden insanların web sitesinden hemen çıkıyorsa ziyaretçi bu siteden aradığını bulamamıştır diye düşünerek sitenize değer veriyor. Bunuda gözardı etmemenizi öneririm.



                               Nasıl Özgün Yazılar Oluşturacağım

yazarak para kazanmaMakale yazmak, kaliteli yazılar üretmek için sihirbaz olmanız gerekmiyor. Sadece bize yol göstericek stratejileri uygulayarak doğru adımlar atarak makale yazarı olabilirsiniz. Bu sektörde aranan kişi olarak bu meslekten ekmek yiyebilirsiniz. Evet meslek dedim çünkü bir çok insan bu işi meslek haline getirmiş durumda, ev hanımları bile bi hayli yol katetmişler makale yazarak bütçelerine katkı sağlıyor. Kendi işimizin patronu olmak bir çok insanın hayali, kimseye bağlı kalmadan oturduğunuz yerden bilgisayarın, internetin olduğu her yerden bu işi yapabilirsiniz ancak makale yazmak ile sıkıntılarınız varsa mutlaka size bir yol gösterici gerekli, bu noktada google'den araştırma yaparak her bilgiye ulaşamayız çünkü bazı bilgiler parayla satılır. Parayla satılan bu bilgier kendi alanında uzmanlaşmış kişilerin tüm bilgi birikimlerini ortaya koyarak insanlara faydalı olacak hemde bu ortaya koymuş olduğu ürünle kendide kazanacaktır. Goomass eğitim kiti bu iş için biçilmiş kaftan desek yeridir. Goomass eğitim kitinde makale yazarlığından tutun internetten nasıl para kazanacağınızı anlatan bir çok yöntem var. Geleceğin iş sektörü olan internetten para kazanma yolunda size kazanç sağlayacak bir çok yöntem var. Goomass eğitim kitini alarak sadece makale yazarlığı değil, kendinizi internetten bir çok para kazanma stratejisinin içinde bulucaksınız. Goomass Eğitim Kitini BURADAN indirebilirsiniz.